De zomer is al goed begonnen!

Op de Brasspartij van afgelopen weekend op Sint-Andries in Antwerpen, mocht De Pandoering de overwinning van de battle in de wacht slepen. Het was een fijne namiddag met fantastische muziek van collega’s Ambrassband, Fanfaar Fatal, Zsa Zsa Zsoe en De Dommelaers en natuurlijk DJ Nokel Guy. Bedankt aan het uitzinnige publiek om zo hard voor ons te juichen en te joelen, zonder jullie was het niet gelukt! Merci!

“Promo2015″ CD vanaf nu verkrijgbaar!

De “Promo2015″ CD is vanaf nu verkrijgbaar! Dit promotionele schijfje wordt verdeeld onder ornganisatoren, bookers en geïnteresseerden. De CD bevat 3 songs: “Mesecina”, “Rusasca de la Buzdug” en “Rudolfstadt” van onze eigen Bart Maris. De nummers komen ook op Youtube te staan, hou ze in de gaten!

De Pandoering op CD!

Juli 2015 belooft weer interessant te worden voor De Pandoering. Er wordt een promo CD opgenomen met 3 liedjes: “Mesecina”, “Rusasca De La Buzdug” en het geweldige “Rudolfstadt” van onze eigen Bart Maris! Wij hebben er alvast veel zin in en het orkest is stevig voorbereid. De opnames worden vakkundig geleid door Arco Music en verschijnen zowel op CD als digitaal via YouTube en andere kanalen. Meer nieuws volgt!

Helaas is er ook minder fijn nieuws, onze sousafoonknaller Michael Van de Vel heeft om gezondheidsredenen De Pandoering moeten verlaten. We wensen hem uiteraard een spoedig herstel en veel succes in zijn verdere muzikale leven. We zullen al zeker aan hem denken in de studio morgen. Zijn plekje werd alvast met veel energie en motivatie ingenomen door Jef Verheyden! Vie, tot de volgende hé!

De Pandoering 2014!

Het nieuwe jaar werd alvast feestelijk ingezet op de Nieuwjaarsheyppening van ‘t Ey in Belsele. Deze zaal dragen we immers een heel warm hart toe!

Hou de concertagenda in de gaten voor nieuwe data!

 Page 1 of 2  1  2 »