Juli 2015 belooft weer interessant te worden voor De Pandoering. Er wordt een promo CD opgenomen met 3 liedjes: “Mesecina”, “Rusasca De La Buzdug” en het geweldige “Rudolfstadt” van onze eigen Bart Maris! Wij hebben er alvast veel zin in en het orkest is stevig voorbereid. De opnames worden vakkundig geleid door Arco Music en verschijnen zowel op CD als digitaal via YouTube en andere kanalen. Meer nieuws volgt!

Helaas is er ook minder fijn nieuws, onze sousafoonknaller Michael Van de Vel heeft om gezondheidsredenen De Pandoering moeten verlaten. We wensen hem uiteraard een spoedig herstel en veel succes in zijn verdere muzikale leven. We zullen al zeker aan hem denken in de studio morgen. Zijn plekje werd alvast met veel energie en motivatie ingenomen door Jef Verheyden! Vie, tot de volgende hé!

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>